Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Călin Popescu Tăriceanu anunț despre un nou dosar. Denise Rifai - „Altul?“
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că are un nou dosar.

Călin Popescu Tăriceanu: De ziua mea am primit un plic. de la Parchetul de pe Lânga Înalta.. Și am deschis plictul: surprizză. Am primti înștiințarea că sunt suspect într-un dosar penal

Denise Rifai: Altul?

Călin Popescu Tăriceanu: Altul. Cu abuz în funcție.

„Am stat, m-am uitat și am început să fac diferite legături despre ce bnuiesc că e vorba, că âncă nu m-am prezentat, o sa mă prezint la termnul fixat, e vorba despre dosarul care vizează un senator, dosarul de incompatibilitate pe care âl are  acest sentaor Și am avut la un moment dat niște știri, din diverse surse, că eu nu am pus capăt mandatului acelui senator că ar fi fost în incompatibilitate.... Am luat cu mine regulamentul Senatului și comunicatele și declarațiile de presă făcute... Eu, ca președinte al Senatului nu am aceleași prerogative ca un director de întreprindere“, a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

Amintim că astăzi, Parchetul General a anunțat că  demarat o cercetare pentru abuz în serviciu după ce parlamentarul Cristian Marciu a rămas membru al Senatului, deși în 2015 justiția a decis definitiv că a încălcat legea incompatibilităților și ar fi trebuit să își piardă funcția.

În calitate de președintele al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu ar fi dat curs unei solicitări venite din partea Agenției Naționale de Integritate, însă demersul privind audierea sa nu ține cont de Regulamentul Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu urmează să fie audiat în calitate de suspect la finalul lunii ianuarie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel