Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
C.T. Popescu: "Meleşcanu, o HÂRCĂ CEAUŞISTĂ. Dăncilă, o NULITATE"
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu a dat de pământ cu Teodor Meleşcanu şi Viorica Dăncilă.

Jurnalistul a comentat fuga după funcţii permanentă în rândul politicienilor de la putere.

"Toți vor titluri, nu contează că au vreo treabă cu respectiva funcție. Spuneți-i unui politician rămas pe tușă în momentul de faţă că mâine îl numiți șeful Agenției pentru energie atomică. Și va primi fără să clipească, considerându-se foarte potrivit, cu toate că nu știe foarte exact care e diferența între neutron și neuron. Nu contează ce funcție ai, puneți-mă și pe mine undeva – la mediu, la cultură, la economie, la relația cu Parlamentul, la ceva, să îmi scrie acolo, lângă nume un titlu.

Uitaţi-vă la Meleşcanu, la Tăriceanu, la Dăncilă. Meleşcanu a fost tot timpul paraşutat în funcţii. Nu a făcut decât rău şi prost acestei ţări din toate aceste fucnţii. Tocmai a fost dat afară din funcţia de ministru de Externe, are 78 de ani, este o hârcă ceauşistă şi se duce acum în funcţia de al doilea om în stat. De ce? Pentru că vrea să putrezească în scaunul ăla, scriindu-i pe frunte preşedintele Senatului. Altceva ce să mai vrea? 

Citeşte şi: C.T. Popescu, DECLARAŢIE-ŞOC: "Un ciopor de maimuțe. Am nostalgia lui Dragnea"

Uitaţi-vă la Dăncilă. Dăncilă a fost pusă premier de Dragnea ca şi cum ai lua de ceafă o pisică şi ai muta-o de colo-colo. Şi acum vorbeşte, spune că e obligată să guverneze. Este o eroină, o Ana Ipătescu, aşa se consideră această nulitate, ca şi cum ar fi fost aleasă în uralele întregii naţiuni pe Câmpia Libertăţii. Aşa vorbeşte. Ca o vizionară, ca un eroi civilizator al României. Şi ea este o biată pisică luată de ceafă de Dragnea.

Tăriceanu, în toate funcţiile în care a fost pus u a făcut decât rău din punct de vedere moral şi profesional. Şi pentru că acum a simţit că pierde, pentru că mai vrea să aaibă perspective pentru titluri şi funcţii pentru anul care urmează, lângă un PSD fără Dăncilă, a făcut această mişcare. Ăia trei inşi de la ALDE mituiţi cu funcţii ce spun? O să fim miniştri o lună, două, dar o să scrie acolo lângă nume un titlu de ministru.

Citeşte şi: Denise Rifai îi dă TREZIREA Vioricăi Dăncilă: "Ai nevoie de OCHELARI, doamnă! Veoriko, eşti ILEGALĂ"

Este un nivel înfiorător de discuţie. Nici nu ai ce să discuţi din punct de vedere politic. Este o politică de colţul mesei. Tuturor le convine situaţia!", a spus gazetarul, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel