Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bruxelles-ul poate bloca propunerea României pentru comisar european
Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles două nume de posibili comisari europeni, Rovana Plumb şi Dan Nica.

Propunerile lui Dăncilă, însă, ar putea să se lovească de opoziţia preşedintelui Comisiei Europene ori să fie respinşi la votul din comisiile de specialitate ale Parlamentului European, scrie adevărul.ro.

 Rovana Plumb şi Dan Nica au probleme de imagine fiind scăpaţi de anchete penale pentru că aveau imunitate parlamentară. Dan Nica a scăpat de acuzaţiile DNA de luare de mită şi trafic de influenţă după ce faptele s-au prescris, iar Rovana Plumb a scăpat de începerea cercetării pentru complicitate la abuz în serviciu în cazul Belina, după ce Camera Deputaţilor s-a împotrivit ridicării imunităţii.

„Imaginea României continuă să se degradeze dacă se vine cu Dan Nica sau Rovana Plumb ca propunere. PSD chiar nu are nişte oameni competenţi şi fără probleme pe care să-i trimită. La audierile din comisiile Parlamentului European problemele de integritate s-ar putea să conteze foarte mult şi  propunerea de comisar să cadă la vot“, a Marinescu, fost  vicepreşedinte al PPE unul dintre cei mai influenţi aleşi români la Bruxelles, pentru Adevarul.ro.

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
StirileKanalD.ro | 12 dec 2019, 14:14
Ultima oră! DOLIU ÎN PSD: Fostul președinte A MURIT