Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Brașov: Doi bărbați au fost reținuți, fiind suspectați că aduceau droguri din Germania
WhatsApp
Doi bărbați au fost reținuți, fiind suspectați că aduceau droguri din Germania și le vindeau apoi persoanelor din anturaj sau celor recomandate de către aceștia, pe raza județului Brașov, anunță, miercuri, Poliția Română.

Marți, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, au făcut nouă percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

"Din cercetări a reieșit faptul că mai multe persoane, constituite într-un grup infracțional, s-ar fi aprovizionat cu droguri din Germania, iar ulterior, prin intermediul unor persoane de legătură, l-ar fi comercializat persoanelor din anturaj sau celor recomandate de către aceștia”, conform anchetatorilor.

Perchezițiile au avut loc pe raza orașelor Brașov și Zărnești și a localității Cristian, la domiciliile și sediile comerciale ale persoanelor bănuite de trafic de droguri de mare risc.

„Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, în vederea audierii, două dintre acestea fiind reținute pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, conform Poliției Române citată de Mediafax.

În aceeași cauză, este cercetat un al treilea membru al grupării, respectiv un bărbat în vârstă de 32 ani, care se află în arestul I.P.J. Brașov, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel