Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Boris Johnson, mesaj ÎNFIORĂTOR: Toate persoanele venite în UK din UE vor fi tratate ca IMIGRANȚII din afara Europei
WhatsApp
 Partidul Conservator, condus de Boris Johnson, a comunicat că persoanele provenite din țările Uniunii Europene vor fi tratate la fel ca imigranții veniți din restul lumii după ce aplicarea libertății de circulaţie va înceta în ianuarie 2021, ca urmare a ieșirii Marii Britanii din Blocul comunitar.

Conservatorii au anunțat duminică detalii ale politicii lor în domeniul imigraţiei după Brexit, în perspectiva alegerilor parlamentare din 12 decembrie. Potrivit partidului de guvernământ, cetăţenii UE vor trebuie să aştepte în mod uzual cinci ani înainte de a primi acces la alocații sociale și vor avea de plătit o suprataxă pentru servicii medicale, informează agenția de știri Reuters.

"Odată cu ieșirea din UE avem o nouă oportunitate pentru echitate şi să ne asigurăm că toţi cei care vin sunt trataţi la fel. Vom face sistemul nostru de imigraţie să fie egal", a afirmat Boris Johnson, potrivit unui comunicat.

De asemnea, conservatorii au mai indicat şi că marea majoritate a celor care vor dori să vină să lucreze în Marea Britanie vor avea nevoie de o ofertă de muncă, indiferent țara de unde vin, excepţie făcând oamenii de ştiinţă înalt calificați şi cei care vor să înceapă o afacere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel