Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bistrița-Năsăud. Dosar penal în rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după diagnosticarea unei paciente cu coronavirus
WhatsApp
În Bistrița-Năsăud s-a deschis un dosar penal în rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în urma diagnosticării unei paciente cu noul tip de coronavirus.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud a deschis un dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce o femeie din comuna Salva a fost diagnosticată cu COVID-19, potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, AGERPRES. Dosarul penal a fost deschis pe 21 martie.

Urmărirea penală în rem se face doar atunci când toate condițiile legale referitoare la declanșarea respectivei urmăriri sunt legate exclusiv de fapta penală.

Potrivit comunicatului de presă, femeia a fost internată, pe 15 martie, în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa, cu simptome de febră şi tuse iritativă, primele simptome avându-le la domiciliu pe 5 martie.

Pe 20 martie, starea pacientei s-a agravat brusc, fiind transferată la secţia ATI a SJU. Aceasta a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost transferată la Spitalul de boli infecţioase Cluj-Napoca.

"La internare, pacienta a declarat că nu ştie să fi fost în contact cu persoane diagnosticate cu COVID-19 sau cu persoane întoarse recent din străinătate şi nici nu a călătorit în ultimele 14 zile în străinătate", se menţionează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel