Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Beuran, reținut. Lia Olguța Vasilescu: „Pe principiul - nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!”
WhatsApp
Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat, în această seară, după ce medicul Mircea Beuran a fost reținut de procurorii DNA.

Lia Olguța Vasilescu a scris: „Pe principiul: "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!" Si Mircea Beuran a facut multe fapte bune. Dar nu i-a placut "reforma din sanatate"...”.

„Faptele bune” fac referire la postarea avocatei Ingrid Mocanu care susține că în urmă cu mulți ani a fost ajutată de medicul Beuran, acesta nepretinzând nicio sumă de bani.

„Am ajuns și eu de urgență în spitalul unde era medic și șef profesorul Beuran. Aveam probleme grave de sănătate. Fără să cer, fără să îl caut, profesorul a venit să mă vadă, deși nici măcar nu eram internată pe etajul său. Eram un simplu cetățean, era cu mult timp în urmă, cu probleme grave de sănătate. Nu numai că nu a cerut/pretins vreun ban, dar nici nu s-a pus vreodată problema. Statura profesională a medicului Beuran și respectul de care se bucura acesta în cadrul spitalului erau cu mult peste aceste mici măgării. Am ieșit sănătoasă și grație profesionalismului său.

Aceste mizerii nu pot decât să ne dezguste: profesorul Beuran lua mită în 2018, dar, ce să vedeți, abia în 2020 s-au trezit că trebuie arestat? Este 10.000 de euro o sumă care să justifice așa o măsură? Este medicul Beuran pericol public? Se sustrage el de la urmărire?

PS - cătușele se reîntorc... circul trebuie să facă să se uite giganticul furt din Sistemul de Sănătate a miliarde de euro?

PPS - Trebuie să murim noi pentru ca ei să se îmbogățească pe spinarea poporului amărât?”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel