Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Un român și-a hărțuit fosta iubită vreme de 2 ani: „Tot ce voia era să-și vadă fiica”
Un român rezident în Veurne, Belgia, a fost condamnat la 10 luni de închisoare după ce și-a urmărit și hărțuit fosta iubită, vreme de doi ani. El a primit această sentință cu amânare, în anumite condiții, printre care și interdicția de a lua contact cu femeia. aceasta, după ce s-a despărțit de român, a aflat că a rămas însrcinată cu el.

Românul, G.R. locuia în Veurne de câțiva ani, când a început o relație cu vecina sa S. După o vreme, femeia a pus capăt relației, deoarece GR o înșelase. Cu toate acestea, ulterior s-a dovedit că era însărcinată cu el, deși nu avea asta planificat. Românul a încercat apoi să reînnoade relația cu femeia, care însă nici nu voia să audă de el. Cum ea l-a refuzat, a început să o hărțuiască și să o urmărească.

„A urmărit-o, i-a trimis sute de mesaje prin SMS, Facebook și Whatsapp și, de mai multe ori, a așteptat-o în fața casei, treaz și chiar în stare de ebrietate", a spus avocatul lui S. „Poliția l-a alungat de mai multe ori. La început, ea îi trimitea uneori o fotografie cu sarcina, dar el a continuat să o hărțuiască, așa că femeia a rupt contactul cu el. Ulterior, obsesia lui a mers mult mai departe și a creat profiluri false pe Facebook și chiar a distribuit fotografii nud cu ea, acte de hărțuire ce continuă până astăzi. S. a fost nevoită să îl muște odată pentru că nu îi dădea voie să intre în casa ei", a mai povestit avocatul în fața instanței, citează niewsblad.be.

GR trebuie să îi achite acum daune femeii, iar judecătorul l-a obligat să urmeze un ordin de restricție, însă GR a cerut achitarea. „Tot ce voia era să-și vadă fiica”, a spus avocatul său. „Ea îl refuză. El nu este altceva decât un tată distrus“, a mai sus avocatul românului. Între timp, cazul a fost sesizat și în fața instanței de familie.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 30 sep 2020, 17:54
Compus din afine, efecte FABULOASE în anumite boli