Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. O româncă a înjunghiat un bărbat cu un cuțit de bucătărie: Urla că este urmărită de turci și italieni
WhatsApp
O româncă de 33 de ani din Oudsbergen, Belgia, a înjunghiat un trecător în brațul stâng cu un cuțit de bucătărie. Victima a reușit să o imobilizeze pe femeie, alertând poliţia, care a şi a arestat-o. Judecătorii au decis recent că femeia trebuie internată într-un centru specializat.
Sursa foto: captură dailymail.co.uk

Poliţia a anunţat că o femeie amenința oamenii cu un cuțit de bucătărie în stația Genk. Mai întâi s-a apropiat de un bărbat de origine pakistaneză, apoi de un alt bărbat, pe care l-a şi rănit în brațul stâng cu cuțitul de bucătărie. Faptele datează din 12 iulie 2019.

„Femeia nu a vrut să ucidă pe cineva, ar avea halucinaţii ucidă victima. Are probleme cu oamenii de origine turcă și italiană, are temeri și spune că este urmărită de ei. Prin urmare, este dificil să estimăm dacă va mai repeta astfel de comportament“, se precizează în raportul de expertiză. În baza acestui raport, femeia a şi fost internată, scrie www.hln.be

Avocatul agresoarei a subliniat că aceasta are nevoie de îngrijiri medicale. „Doamna a venit aici din România, unde şi-a găsit un partener. A învățat olandeză și și-a găsit un loc de muncă. Relaţia cu partenerul s-a sfârşit, femeia și-a pierdut locul de muncă, așa că nu și-a mai putut plăti chiria, fiind expulzată din apartamentul închiriat. Apoi a locuit două zile în gară. Este adevărat că are nevoie de ajutor medical“, a spus avocatul. Judecătorul a demarat urmărirea penală şi a dispus internarea femeii.




 





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel