Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Român, mort după ce o școală s-a prăbușit. Alți patru conaționali sunt în stare foarte gravă
WhatsApp
Autoritățile belgiene au confirmat astăzi moartea a doi muncitori la școala care s-a prăbușit în Anvers, Belgia. Unul dintre morți este român, anunță rtp.pt.
Belgia. Român, mort după ce o școală s-a prăbușit. Alți patru conaționali sunt în stare foarte gravă

Există doi morți confirmați în prăbușirea școlii din Anvers, Belgia. Unul este portughez, iar celălalt este român. Inițial, naționalitatea victimelor nu era cunoscută. Primul cadavru a fost recuperat din dărâmături la 4:00 dimineața, sâmbătă, și al doilea după 6:00 dimineața.

Potrivit autorităților belgiene, există o persoană mai puțin dispărută decât se credea inițial. Una dintre persoanele care au fost raportate dispărute a fost găsită în spital și se numără printre cei răniți în acest accident.

Chiar și așa, există trei lucrători care încă lipsesc: doi de naționalitate portugheză și unul de naționalitate română.

În ceea ce privește cei nouă răniți, care rămân cu prognostic rezervat, patru sunt de naționalitate română, alți patru sunt ucraineni și unul este portughez.

Ieri după-amiază, școala primară Zuidzin s-a prăbușit în districtul Nieuw Zuid. Clădirea era încă în construcție și ar fi trebuit să se deschidă în septembrie, până la începutul noului an școlar. Din cauze încă necunoscute, o parte a clădirii s-a prăbușit și a doborât schelele pe care erau muncitori. Potrivit unui muncitor, schela s-a plăbușit brusc în timp ce muncitorii erau ocupați să curețe fațada. Asta în timp ce un alt grup de muncitori lucrau la demolarea unei podele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel