Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătrânul italian care a omorât cu mașina o mamă ROMÂNCĂ: „Mi-a intrat o musculiță în ochi“
WhatsApp
O mamă româncă de 38 de ani s-a stins chiar în fața copilului său de 6 ani, în fața unui bar din italia, după ce a fost accidentată mortal de un bărbat de 80 de ani. Bărbatul a spus că îi intrase ceva în ochi, dar explicația este cu totul alta.

„Am pierdut controlul (mașinii – n.r.) din cauza unei musculițe care mi-a intrat în ochi”, așa a încercat să își explice fapta șoferul italian în vârstă de 80 de ani, care a accientat mortal o româncă de 38 de ani, în timp ce femeia era la plimbare cu fiul ei de 6 ani, citează presa italiană. Ulterior, s-a constatat că adevărul era altul, bătrânul fiind supus unor intervenții medicale și nu avea voie să conducă.

Citește și: Italia. O ROMÂNCĂ a fost UCISĂ pe trotuar cu COPILUL de mână (VIDEO)

Tragedia a avut loc în localitatea italiană Santarcangelo di Romagna, în provincia Rimini, iar pentru tânăra Carmen Manuela Porcos nu s-a mai putut face nimic. Femeia era de mână cu fiul ei de 6 ani, mergeau amândoi pe trotuar, când a fost spulberată de vehiculul off-road, condus de un bărbat de 80 de ani.

Ulterior s-a constatat că bătrânul de 80 de ani aflat la volanul SUV-ului, tocmai venea de la medic, unde fusese  supus unei intervenții medicale invazive și debilitante.  Un tratament după care, de regulă, este recomandat pacientului, printre multe lucruri, să nu conducă, putându-i fiind afectatecapacitățile de conducere a autovehiculelor.

Citește și: DOLIU în Italia. Comunitatea din Montalbano deplânge moartea româncei spulberată de un șofer pe trotuar

Cu toate acestea, octogenarul nu a ascultat sfaturile medicilor și, din inconștiență, s-a suit la volanului jeepului său Nissan 4×4 și a provocat o tragedie. După ce a lovit-o pe tânăra româncă și era la un pas să ia și viața copilului, ei de doar 6 ani, bătrânul a lovit și alte patru mașini aflate în apropiere.

Procurorul Luca Bertuzzi de la procuratura din Rimini se ocupă de acest caz, iar bătrânul de 80 de ani este anchetat pentru omor stradal. Procurorul a dat ordin să fie executate toate verificările de rigoare pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la provocarea acestei tragedii în urma căreia un copil de doar 6 ani va rămâne marcat pe viață, văzându-și mama stingându-se în fața sa.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel