Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bătaie pe stadionul din Timișoara. Șase tineri au fost „luați pe sus” de jandarmi
WhatsApp
Șase tineri, suporteri ai echipelor Dinamo București și Poli Timișoara, au fost reținuti după ce s-a luat la bătaie în timpul meciului, Jadameria a intervenit de urgență.
Bătaie pe stadionul din Timișoara(foto-Jandarmeria Timișoara)

Un grup de tineri a confundat stadionul de fotbal din Timișoara cu o sală de box. Și-au împărțit pumni și picioare, chiar în timpul meciului dintre Dinamo București și Poli Timișoara. Violențele au pornit pe fondul unor opinii diferite față de evoluția celor două echipe de fotbal. Jandarmeria i-a imobilizat pe loc și acum sunt cercetați pentru loviri și alte violențe, tulburarea liniștii publice.

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au intervenit ferm și rapid pentru încetarea stării conflictuale, fiind imobilizate șase persoane. Acestea au fost identificate, legitimate și reținute pentru luarea măsurilor legale.Rolul nostru este de a asigura măsurile de ordine și siguranță publică. Nu vom permite ca astfel de derapaje să pună în pericol oamenii care au venit să se bucure de un spectacol sportiv”, a transmis Jandarmeria Timișoara.

La fața locului, s-a deplasat și o ambulanță, însă, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Meciul s-a terminat cu victoria echipei Dinamo București, scor  1-0. S-a calificat, astfel, în optimile Cupei României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel