Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băsescu și-a făcut testele cerute de Firea și o provoacă la o dezbatere în doi
WhatsApp
Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, și-a făcut în regim de urgență cele două teste cerute de Gabriela Firea, anti-COVID și antidrog, iar ambele au ieșit negative, motiv pentru care o invită pe Firea la o dezbatere în doi.

Traian Băsescu îi propune actualului primar general o dezbatere în doi care să aibă loc în sala de consiliu a Primăriei București, după ce și-a făcut testele cerute de actualul primar și au ieșit negative.

„Am alergat îndată la laboratoare şi în regim de urgenţă mi-am făcut analizele. Azi (duminică -n.r.) o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative”, a spus Băsescu.

Acesta a subliniat că dacă la dezbatere vrea să vină și Nicuşor Dan este cu atât mai bine pentru electorat.

 

Băsescu: „Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile”

 

Traian Băsescu propune ca cei doi sau trei candidați să stea la masa de prezidiu, iar presa în sală.

„Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat. De asemenea vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare 3 sau 4 întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei”, a mai spus candidatul PMP la Primăria Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, condiționează participarea la dezbateri electorale cu contracandidații săi de efectuarea unor teste antidrog și anti-COVD-19.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel