Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băsescu candidează, Elena Udrea jubilează: „S-a terminat cu gluma! Se face din nou politică în România!“
WhatsApp
Traian Băsescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de liderul PMP Eugen Tomac, luni seara, pe Facebook, și confirmat de Băsescu în direct, la B1 tv.

Traian Băsescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, scrutin pe care l-a câștigat deja de două ori în trecut, și a subliniat că este în competiție cu PSD, nu cu Nicușor Dan, independentul susținut de PNL și USR-PLUS în cursa pentru postul de primar general al Bucureștiului.

La auzul veștii, fostul  consilier prezidențial și șef al Cancelariei Prezidențiale în mandatele lui Băsescu, a început să fie activă pe pagina sa de Facebook și, după o postare cu trimitere la unul dintre dosarele sale, în doar câtvea ore postează un comentariu prin care salută intrarea lui Băsescu în cursa pentru București. 

„Gata, s-a terminat cu gluma!
Candidatii si sustinatorii lor, cei aflati la vedere sau ascunsi aiurea, prin “paduri”, isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa!
Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga!
Se face din nou politica in Romania! Se face din nou administratie in Romania!“, scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Udrea a fost o apropiată a președintelui Traian Băsescu, contestată puternic atât de oponenții, cât și de susținătorii acestuia. A fost implicată în mai multe dosare penale și a fugit în 2018 din România, fiind încarcerată pentru scurt timp în Costa Rica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel