Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Barna: USR merge singur la europarlamentare. Veste PROASTĂ pentru CIOLOȘ
WhatsApp
Președintele USR, Dan Barna, a declarat joi la Adevărul Live că pe lista USR de la alegerile europarlamentare nu vor fi oameni "puși cu mâna" de la partidul lui Dacian Cioloș.

În cazul în care Mișcarea România Împreună nu se va înregistra ca partid până la finalul lunii ianuarie, USR va merge singur, spune Dan Barna. În cazul în care se face o alianță între cele două partide, Dacian Cioloș ar putea fi cap de listă.

"Dacă nu va exista un partid de partea cealaltă, USR va merge singur la europarlamentare. Termenul (sfârșitul lunii ianuarie - n.r.) e agreat de părţi. Deocamdată USR are o listă de europarlamentari, deja validată de foruri. Pentru europarlamentare e necesar ca noi să avem o concluzie. E puţin probabil, ca să nu spun imposibil, să luăm pe o listă suplimentară membri ai RO+. În cazul unei alianţe politice, e o listă comună. Nu există varianta ca pe lista USR să fie oameni puşi cu mâna," a afirmat Barna.

În cazul unei alințe, Barna spune că Cioloș "e personalitatea cu cea mai mare notorietate şi în spectrul discuţiilor e o variantă" pentru a fi cap de listă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel