Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Barack Obama vorbește, ÎN PREMIERĂ, despre „DIVORȚUL” de Michelle
WhatsApp
Fostul preşedinte american Barack Obama a postat pe reţelele de socializare o poză romantică în care îşi declară sus şi tare dragostea faţă de soţia sa Michelle, relatează ziarul spaniol ABC.

În urmă cu câteva luni revista Globe - o publicaţie cunoscută pentru conţinuturile sale senzaţionaliste în care primează ştirile despre scandalurile din viaţa celebrităţilor, vedete din sport sau politicieni - informa că Michelle şi Barack Obama ar fi divorţat după 27 de ani de căsătorie.

Potrivit publicaţiei respective, fostul preşedinte american petrece mai puţin timp în compania soţiei sale şi celor două fiice ale lor: Malia, în vârstă de 21 de ani şi Sasha, de 18 ani. El şi-ar dedica astfel timpul călătoriilor în întreaga lume, din motive de afaceri, lăsând întreaga educaţie a tinerelor în seama soţiei sale Michelle.

Totuşi, Barack a decis joi să pună capăt acestor zvonuri publicând o imagine romantică în care îşi declară răspicat dragostea: „Aşa cum spuneau Beatles: totul devine mai bun cu trecerea timpului. Mulţumesc iubito pentru aceşti minunaţi 27 de ani”, a scris el, sub o imagine în care cei doi soţi sunt văzuţi din spate, îmbrăţişaţi şi admirând asfinţitul.

 

La rândul său, fosta prima doamnă a dorit să-şi felicite soţul cu o poză în care sunt văzuţi amândoi pe terasa unei case din lemn de la malul mării.

 

„Acum 27 de ai acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Pot spune că şi-a ţinut promisiunea. Aici începe următorul nostru capitol în care ne-am transformat în părinţi cu sindromul cuibului gol şi aşteptând să vedem ce ne rezervă ziua de mâine. Între timp, simţim încă magia care ne-a unit în toţi aceşti ani. Aniversare fericită, Barack”, a scris Michelle în mesajul care însoţeşte fotografia.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel