Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bali. Clipe grele pentru Lora. Artista este în lacrimi, după trei luni de izolare: „Nu ni se dau banii, nu mai pot!”
WhatsApp
Lora și Ghenu au ajuns în Bali pe data de 9 martie. Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță, însă din cauza pandemiei de coronavirus, au rămas blocați acolo, pentru ca s-au anulat zborurile.

Lora a primit din nou o veste proastă. Zborul de pe 9 iunie a fost anulat, iar artista a cedat și a început să plângă. De trei luni, vedeta este izolată în Bali. Chiar dacă se află într-un loc de vis, Lora nu mai rezistă din cauza dorului de casă.

În urmă cu 3 luni, artista și iubitul ei, Ionuț Ghenu, plecau în vacanță, în Bali, și nici nu-și imaginau că vor rămâne blocați acolo.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă', a declarat Lora.

Vedeta este nevoită să mai stea încă o lună în Bali, până la următorul zbor. Din păcate, Lora nu poate alege alt zbor, pentru că ar pierde banii și compania aeriană nu îi returnează.

 

Lora, cu ochii în lacrimi: „Nu mai pot!”

 

Chiar dacă Bali este un loc superb, cântăreața nu prea mai rezistă și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă. Lora a spus cu ochii în lacrimi că nu mai poate și că trece prin multe schimbări emoționale din această cauză.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin', a mai spus Lora, potrivit Antena 1.

Lora și Ionuț Ghenu sunt nevoiți să închirieze o altă casă pentru următoarea lună.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel