Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băiețel român, dispărut două zile, luat de pe stradă, dus și batjocorit într-un apartament
WhatsApp
Ies la iveală informații teribile în cazul băiatului de 13 ani care a dispărut timp de două zile, la sfârșitul lunii trecute, în județul Cluj. Se pare că minorul ar fi fost luat de pe stradă și dus într-un apartament din comuna Baciu, unde ar fi fost batjocorit.
Foto: Ilustrativ

Potrivit unui comunicat al Poliției Cluj, un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv 30 de zile, fiind bănuit de "săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor".

Victima ar fi minorul de 13 ani care, în ziua de 27 ianuarie 2021, a dispărut din Floreşti, judeţul Cluj.

A fost găsit două zile mai târziu, la 12 kilometri depărtate, în comuna Baciu.

Băiatul a plecat de acasă, sub pretextul că merge să-şi ia ciocolată, şi nu s-a mai întors.

 

Individul, arestat preventiv

 

Potrivit oamenilor legii, tânărul de 21 de ani l-ar fi luat pe minor de pe stradă și l-ar fi dus în apartamentul lui, aflat în comuna Baciu.

„La data de 20 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 21 de ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, în perioada 27-29 ianuarie a.c., în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Baciu, împreună cu un minor ar fi întreţinut acte sexuale cu acesta”, transmite IPJ Cluj, potrivit Observator.

Ieri, 21 februarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel