Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Baba Vanga, ritual pentru succes în carieră, promovare sau găsirea unui loc de muncă: Se face doar în această zi
WhatsApp
Un ritual mai puțin cunoscut de la Baba Vanga ajută la atragerea succesului în carieră, promovare la locul de muncă sau găsirea unui nou job. Ritualul este simplu de făcut, dar se face doar într-o zi anume.
Horoscop. Atenție la exprimare. Vorba dulce, mult aduce.

Baba Vanga, cunoscută şi sub numele de "Nostradamus din Balcani", celebră clarvăzătoare și vindecătoare de origine bulgară, a lăsat moștenire, pe lângă multele predicții ce s-au adeverit, și un ritual aparte pentru atragerea succesului în carieră.

Pentru a obține un nou loc de muncă, pentru o promovare mult-așteptată sau pentru a atrage mai mult succes și, implicit, mai mulți bani, Baba Vanga, celebra prezicătoare și clarvăzătoare din Balcani a lăsat acest ritual. Acum este momentul lui, căci ai nevoie de zmeură, fiind sezonul în care fructul aromat se găsește din plin.

Vezi și: Baba Vanga, ritual cu un ou pentru noroc la bani și fericire. Verificat și la îndemâna oricui de făcut

 

Gândește-te la cariera ta și folosește darurile verii pentru a face un ritual special cu zmeură. Vă va ajuta să obțineți o promovare sau să găsiți un nou loc de muncă.

În magia rurală se crede că zmeura roșie din grădină protejează casa de ochiul rău.

Fie că ești șomer, angajat, muncitor sau că vrei să îți schimbi angajatorul, acest ritual este eficient pentru toți.

 

Baba Vanga, ritual pentru succes în cariera, promovare sau găsirea unui loc de muncă: Pas cu pas

 


Găsiți o bucată de scoarță de copac într-un parc sau în pădure (nu o luați de la un copac în creștere, ci doar de la unul care a căzut singur) și aduceți-o acasă. Amintiți-vă locul în care ați găsit-o.

Umpleți un bol cu zmeură. Luați o mână de zmeură coaptă și frecați cu ea partea netedă a scoarței, astfel încât lemnul să devină roșu.

Luați un pix cu cerneală neagră și scrieți numele companiei și al locului de muncă la care visați. Scrieți-vă numele lângă el.

Dacă ți-a plăcut ritualul pentru succes în cariera, promovare sau găsirea unui loc de muncă, încearcă și asta: Borcan magic pentru prosperitate și abundență: Banii vor veni rapid la tine

Îngropați bucată de scoarță sub copacul de lângă locul unde ați găsit-o.

Mâncați restul de zmeură în timp ce vă gândiți  la noua slujbă și repetați cuvintele: „Lasă-mi cariera să se coacă precum zmeura".

Spuneți incantația doar miercurea pentru că acea zi se află sub patronajul lui Mercur, care este favorabil problemelor profesionale și ajută la obținerea succesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel