Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Avocatul lui Gheorghe Dincă: „Schimbarea declarațiilor nu a fost o răzbunare sau o supărare”
WhatsApp
Gheorghe Dincă a avut prima audiere astăzi, la ora 10.00, în fața magistraților de la Tribunalul Olt. Magistrații se vor pronunța în ceea ce privește măsura arestării.

Avocatul lui Dincă, Claudiu Lasoschi, a spus la Antena 3 că nu crede că schimbarea declarațiilor presupusului criminal din Caracal a fost făcută din răzbunare. Acesta a mai spus că îl va fi apărătorul lui Dincă în fața instanței, ci că va avea un avocat din oficiu.

„Declarația lui în această fază nu are rol determinant în această cameră preliminară. Se va examina legalitatea administrării probelor și alte aspecte care țin de camera preliminară. Schimbarea declarației domnului Dincă vizează practic fondul cauzei.

Nu cred că schimbarea declarațiilor a fost o răzbunare sau o supărare. Din câte știu eu, el a vrut să dea o declarație și urma să-mi comunice în momentul în care urma să depun eu o cerere în vederea audierii dumnealui. Însă el a depus singur acea cerere. El nu m-a mai anunțat, eu am fost și plecat din țară, am fost deconectat de la telefon. Nu știu dacă m-a sunat sau nu. Aceasta ar putea fi explicația pentru care a făcut-o el singur.

Nu voi fi eu avocatul lui Dincă și pe parcursul instanței. O să aibă alt avocat, probabil din oficiu, în camera preliminară și în faza de judecată", a spus Claudiu Lasoschi.

Gheorghe Dincă a fost mutat în această dimineață din Arestul Central din Capitală la Slatina. Măsura este necesară după ce dosarul a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. A fost adus împreună cu presupusul său complice, Fane Risipițeanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel