Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Automarfar, condus de un șofer turc, oprit în vama Borș. Era încărcat cu mobilă și cu pasageri ilegali
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului  de Trecere a Frontierei Borș II au depistat șaisprezece cetăţeni din Irak, Somalia, Turcia și Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu mobilă.
Automarfar, condus de un șofer turc, oprit în vama Borș. Era încărcat cu mobilă și cu pasageri ilegali

În data de 17.06.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilă, pe ruta Turcia-Franța.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, șaisprezece cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Irak, Somalia, Turcia și Siria, cu vârste cuprinse între 15 și 31 de ani, solicitanți de azil în România. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?