Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar din Turcia, oprit în România. Un cetăţean turc s-a ales cu dosar penal. Ce avea în bagaje
WhatsApp
Un cetăţean turc în vârstă de 56 de ani, care călătorea ca pasager într-un autocar de transport persoane în regim internaţional pe ruta Turcia - România, este cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în ţară, prin PTF Giurgiu, articole vestimentare în valoare de aproximativ 155.000 de lei.
autocare_la_frontiera

"Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat miercuri, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocar care transporta persoane în regim internaţional, pe ruta Turcia - România. Cu această ocazie au descoperit, printre bagajele pasagerilor, mai multe colete ambalate în material de culoare neagră. Acestea conţineau 1.989 de articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. În cadrul cercetărilor a fost stabilit faptul că bunurile respective aparţineau unui cetăţean turc, în vârstă de 56 de ani, pasager al autocarului", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ITPF Giurgiu.

Produsele depistate de poliţiştii de frontieră, în valoare de aproximativ 155.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale în cauză.

Cetăţeanul turc este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel