Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Îngrijitor român, acuzat că a violat femeia grav bolnavă de care avea grijă: „A fost dureros!”
WhatsApp
Un îngrijitor român, în vârstă de 52 de ani, a fost prezentat ieri, în fața magistraților din Feldkirch, landul Vorarlberg din Austria, pentru acuzația de viol.

Potrivit presei din Austria, românul ar fi abuzat de femeia pe care o îngrijea, în apartamentul ei din Frastanz. Anchetatorii au susținut în fața magistraților că bărbatul s-ar fi întins pe femeia de care avea grijă și ar fi avut relații sexuale.

Femeia era foarte bolnavă la plămâni, avea dificultăți de respirație și nu putea să se opună românului și a suportat violul care, potrivit acesteia, „a fost dureros”. 

Din nefericire, femeia a putut să se prezinte în fața procurorilor doar o singură dată și să povestească ce i s-a întâmplat, a doua oară fiind prea târziu, ea murind din cauza bolii. 

 

„Ea și-a dorit”

 

Românul a susținut că femeia a dorit, nu invers.

„A fost o greșeală că am acceptat oferta femeii bolnave”, a spus românul în fața magistraților. „Ea și-a dorit o relație sexuală, nu eu”, a continuat bărbatul. „M-a acuzat ca să se răzbune pe mine pentru că nu am vrut să-mi părăsesc soția din România pentru ea”.

Judecătorii l-au achitat pe român, potrivit volt.at, întrucât nu au primit suficiente probe că ar fi fost vorba de un viol. Ambele versiuni ale poveștii sunt credibile, însă până acum românul nu a avut niciodată probleme cu justiția. Decizia nu este definitivă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel