Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria: Gabriela, ucisă de soț de față cu copiii. „Am făcut-o din GELOZIE!"
WhatsApp
Românca Gabriela P. a fost ucisă, miercuri seară, de soțul ei, Nicolae. Copiii lor au descoperit teribila faptă și au anunțat Poliția. Bărbatul a recunosct fapta, mărturisind că a fost orbit de gelozie.

O crimă teribilă, petrecută miercuri seară zguduie Austria. Autoritățile spun că este prima tragedie de acest fel din 2020. Cumplita crimă s-a petrecut în Ybbs ad Donau din raionul Melk.

Nicolae și-ar fi atacat cu un cuțit soția, pe românca Gabriela P., și a ucis-o înjunghiind-o de mai multe ori. Suspectul a fost prins, iar joi seara, după ore de interogatoriu, a mărturisit fapta. Motivul lui: gelozia!

Nicolae T, un austriac cu origini românești, în vârstă de 50 de ani și-a înjunghiat soția în vârstă de 42 de ani. Fiul celor doi, în vârstă de 16 ani este cel care a alarmat poliția. Atât el, cât și sora sa de 18 ani sunt acum în grija statului. Ambii erau în locuință atunci când s-a petrecut oribila crimă, potrivit oe24.at

Inițial, românul de 50 de ani nu a făcut nicio declarație anchetatorilor cu privire la oribila faptă. După câteva ore de interogatoriu el a mărturisit crima, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Johann Baumschlager. Acuzatul a spus că gelozia a fost motivul pentru care și-a înjunghiat consoarta.

Bărbatul și-a înjunghiat soția cu un cuțit, după o ceartă aprinsă. Potrivit presei austriece, autorul este fratele unui cunoscut antrenor de fobal din regiune. Nicolae T. este cetățean austriac din 1999 și a lucrat într-o fabrică de bere timp de 20 de ani. Vecinii lor au precizat pentru presa austriacă faptul că cei doi și-au renovat recent locuința și adesea erau văzuți împreună, când își plimbau câinele.

Primarul de la Ybbs, Alois Schroll, și-a exprimat regretele pentru această situație: „Cunosc familia și sunt profund zguduit. Sunt total șocat că se poate întâmpla așa ceva în Ybbs. Am convenit imediat să îi ajutăm pe cei doi copii", a spus edilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel