Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Dansatoare româncă, înjunghiată și stropită cu benzină de fostul iubit
O dansatoare româncă din Austria, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghită și apoi stropită cu benzină chiar de către iubitul ei, un sirian de care își dorea să se despartă. 
Sursa foto: captură video vol.at

Potrivit vol.at, sirianul fusese acuzat de tentativă de omor, iar judecătorii au stabilit, ieri, că nu există dovezi, ci doar pentru acuzația de agresiune intenționată gravă. Pedeapsa a fost stabilită la 3 ani și 6 luni de închisoare, iar bărbatul trebuie să plătească româncei 1.500 de euro daune. Hotărârea a fost acceptată de ambele părți și, prin urmare, este definitivă.

Agresiunea a avut loc după ce în data de 8 august, anul trecut, sirianul a mers a mers într-un club de dans din Ludesch, unde a lucra iubita lui, o româncă, în încercarea de a o face să nu-l părăsească. Potrivit avocatului tânărului sirian, el îi oferise femeii în jur de 50.000 de euro, pentru a putea deschide un salon de coafură în România. Tânăra a cumpărat însă o mașină de lux cu banii și i-a spus apoi bărbatului că dorește să pună capăt relației. În timpul discuțiilor, l-ar fi pălmuit pe acesta.

Sirianul a atacat-o atunci pe româncă, cu un cuțit mare. A vrut să o nimerească în piept, dar ea era așezată pe o canapea, a ridicat picioarele și a fost rănită la un genunchi. După aceea, sirianul a scos o sticlă de plastic și a turnat benzină peste el și peste femeie. Deoarece bricheta lui nu a funcționat, nu a reușit să aprindă benzina și a fost forțat să iasă din bar.

 

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 7 aug 2020, 09:35
Colesterol: 11 alimente care îl pot reduce