Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria: Cascadoria făcută de un român ca să scape de poliție, la un pas să devină tragedie
WhatsApp
Un român de 29 de ani a fost ridicat de o echipă de polițiști dintr-un magazin din Viena. În drum spre secția de poliție, românul a găsit o portiță de scăpare, dar curajul său era să ducă la producerea unei tragedii.

Când a fost arestat, cetățeanul român de 29 de ani a opus rezistență, lovind cu pumii și picioarele pe toți cei ce i-au ieșit în cale. Deși autoritățile au reușit să îl ducă în autospeciala de poliție pentru a-l duce la secție pentru a-l interoga, românul nu s-a lăsat cu na, cu două. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Patrick Maierhofer, bărbatul a fost arestat ieri după-amiază într-un magazin de pe Babenberger Strasse și urma să fie dus la secția de poliție într-o mașină de patrulare. Când mașina poliției a încetinit, suspectul a reușit să se elibereze din cătușe, a deschis portiera și a sărit din mașină din mers.

Polițiștii s-au luat după el iar în scurt timp a fost reținut. Numai că opoziția lui a continuat. Acesta a început iar să lovească polițiștii, astfel că unul dintre agenția a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a primit o lovitură puternică la un genunchi, relatează nachrichten.at.

Totuși, polițiștii s-au arătat destul de îndurători cu el, iar românul a fost lăsat să plece ulterior, fiind cercetat în libertate.

[citeste si]


 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel