Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac în Germania. MAE, anunț despre posibilitatea de a exista români printre victime
WhatsApp
 Ministerul Afacerilor Externe a transmis că nu există români printre victimele atacului armat care a avut loc, vineri după-amiază, într-un orășel situat în centrul Germaniei. Instituția mai precizează că nu au fost înregistrate solicitări de asistență consulară.

„Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Stuttgart, a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la incidentul produs la data de 24 ianuarie 2020 în orașul Rot am See, Republica Federală Germania și eventuala existență a unor cetățeni români printre persoanele afectate. Autoritățile locale au confirmat faptul că nu există cetățeni români printre persoanele afectate”, au transmis reprezentanții MAE. 

De asemenea, reprezentanții ministerului au adăugat că la nivelul Consulatului General al României la Stuttgart nu au fost recepționate solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest incident, potrivit Mediafax.

Mai multe persoane au fost ucise într-un atac armat produs vineri după-amiază într-un orăşel situat în centrul Germaniei, afirmă surse citate de presa germană. Incidentul armat a avut loc în orăşelul Rot am See, situat la aproximativ 100 de kilometri de Nürnberg.

Un individ a deschis focul, omorând mai multe persoane şi rănind altele. Autorităţile germane analizează ipoteza unei drame familiale în cazul atacului armat din Germania, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă citate de publicaţia Bild.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel