Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac în Germania. Cinci persoane au murit, inclusiv un bebeluș de 2 luni și tatăl lui: „Șoferul era beat în timpul crimei”
WhatsApp
Şoferul maşinii care a intrat marţi în zona pietonală din oraşul Trier, omorând cinci persoane, inclusiv un bebeluș de 9 săptămâni și pe tatăl acestuia, era beat în timpul crimei, a declarat procurorul acestui oraş din sud-vestul Germaniei, în timp ce poliţia a exclus pentru moment un motiv politic sau religios al incidentului, relatează welt.de.

Suspectul va fi adus în fața judecătorului astăzi. Autoritatea judiciară nu a decis încă să solicite arestarea preventivă sau plasarea într-o unitate psihiatrică închisă. În plus, șoferul a fost beat în timpul crimei. Anterior, „consumase cantități deloc neglijabile de alcool”, a spus procurorul șef. Bărbatul de 51 de ani avea un nivel de alcool în respirație de 1,4 la mie.

În total, cinci persoane au fost ucise în atac. Poliția a spus că o fetiță de nouă săptămâni și tatăl ei, în vârstă de 45 de ani, au fost printre vitime. Totodată, au mai murit alte trei femei în vârstă de 25, 52 și respectiv 73 de ani.

Potrivit autorităților, mama bebelușului și un alt fiu de 1,5 ani se află în spital. În plus, alte 14 persoane au fost rănite, dintre care opt grav. Aproximativ 25 de persoane au fost considerate, de asemenea, traumatizate după crimă.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel