Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Atac Germania. Bilanţul tragediei din Trier a ajuns la patru morţi şi 15 răniţi: "Este o zi groaznică pentru landul Rheinland-Pfalz"
WhatsApp
Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite în incidentul rutier produs marţi după-amiază în orăşelul german Trier, anunţă autorităţile germane.
Sursa foto: Twitter @AmichaiStein1

"Potrivit bilanţului actual, au murit patru persoane. Altele au fost rănite, unele fiind în stare gravă", a declarat marţi seară Roger Lewentz, ministrul de Interne din landul german Rheinland-Pfalz.

Poliţia din orăşelul Trier a comunicat că bilanţul actual este de patru morţi, inclusiv un copil în vârstă de nouă ani, şi 15 răniţi, unii fiind în stare gravă.

Citeşte şi: Atac în Germania. Autorităţile încă nu ştiu motivul tragediei din Trier: "A fost înspăimântător. O fetiţă a murit"

Anchetatorii l-au audiat pe şoferul vehiculului, un individ în vârstă de 51 de ani, dar nu au reuşit să afle motivul atacului. "Nu pot înţelege cum ar putea avea cineva ideea să intre cu maşina într-o zonă pietonală şi să omoare oameni", a declarat primarul din Trier, Wolfram Leibe.

Citeşte şi: ATAC în Germania: o mașină a intrat în mulțime: „Sunt morți și răniți! Evitați zona”. UPDATE (FOTO + VIDEO)

La operaţiunea de securizare a perimetrului după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni au participat circa 700 de agenţi ai forţelor de ordine.

"Este o zi groaznică pentru landul Rheinland-Pfalz", a subliniat ministrul regional de Interne, Roger Lewentz.

Printre ipotezele luate în calcul de anchetatori se numără cea a unui act comis de o persoană cu afecţiuni mentale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel