Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Asistentă medicală, lovită crunt de soțul unei paciente pentru că a vaccinat-o
WhatsApp
O asistentă medicală din Quebec a fost lovită crunt de un bărbat furios, deoarece i-ar fi vaccinat anti-Covid soția. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, după ce femeia a făcut plângere penală.
Asistentă medicală, lovită crunt de un pacient

Vaccinarea anti-Covid generează violențe. O asistentă medicală s-a plâns polițiștilor că a fost lovită crunt de un bărbat furios, deoarece i-ar fi vaccinat soția fără să-și dea acordul, notează Reuters și digi24.ro

Incidentul s-a petrecut în biroul unei farmacii din orașul Sherbrooke. Asistenta era responsabilă de vaccinarea împotriva coronavirusului, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției din provincia canadiană Quebec, conform sursei citate.

„Suspectul nostru s-a dus direct în birou și a început să țipe la asistentă. Bărbatul a părut să fie șocat de faptul că soția sa a fost vaccinată în farmacie „fără autorizația sa”, și a lovit-o pe asistentă în față, a adăugat acesta”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliței din Quebec, citat de Reuters.

Femeia spune, însă, că femeia a avut acceptul  soției agresorului pentru a administra vaccinul. 

O asistentă medicală din Quebec, lovită de un anti-vaccinist. Mii de agresiuni în toată lumea din același motiv 

 

În ultimele luni, s-au înregistrat mii de cazuri de agresiune din cauza celor care susțin vaccinarea anti-Covid. În unele state, a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a pune stop violențelor. În Australia, protestatarii i-au luat cu asalt pe polițiști. Au fost reținute 40 de persoane din Melbourne, pentru ultraj.

Cei care sunt printre cei mai agresivi lucrează în domenii esențiale, în relațiile cu publicul, unde vaccinarea anti Covid a devenit obligatorie pentru continuarea activității.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel