Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Arnold Schwarzenegger critică persoanele care refuză să poarte măști de protecție: „La naiba cu libertatea”
WhatsApp
Arnold Schwarzenegger, 74 de ani, le-a transmis un mesaj dur persoanelor care sfidează protocoalele sanitare pentru combaterea Covid-19 și refuză să poarte măștile de protecție.
Arnold Schwarzenegger critică persoanele care refuză să poarte măști de protecție: „La naiba cu libertatea”

Avem de-a face cu un virus care ucide oamenii. Putem preveni îmbolnăvirea dacă ne vaccinăm, dacă purtăm măști, dacă păstrăm distanța socială, dacă ne spălăm pe mâini tot timpul și nu gândindu-ne că asta ne efectează libertatea. Nu, la naiba cu libertatea ta, în acest caz!”, a afirmat Arnold Schwarzenegger, într-un dialog cu Bianna Golodryga de la CNN și locotenent-colonelul de armată în retragere Alexander Vindman.

„Odată cu libertatea vin obligații și responsabilități. Nu poți spune doar ‘Am dreptul la X, Y și Z’. Când drepturile tale îi afectează pe cei din jur, atunci totul devine grav”, a mai spus fostul guvernator al Californiei.

„Da, ai libertatea de a nu purta mască. Dar știi ceva? Ești un ticălos dacă n-o porți”, le-a transmis Arnold Schwarzenegger celor care refuză să poarte măști de protecție.

 

Schwarzenegger i-a îndemnat pe americani să se vaccineze

 

Fostul actor i-a îndemnat pe americani să se vaccineze împotriva Covid-19.

„Nu vreau să învinovățesc pe nimeni aici, vreau doar să le spun tuturor că trebuie să lucrăm împreună. Să încetăm lupta dintre noi, pentru că avem de-a face cu un virus periculos. Cel mai bine acum este să fii vaccinat și să porți mască”, a încheiat Schwarzenegger.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel