Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Armenia – România, rezultat final
WhatsApp
Naționala de fotbal a României a fost învinsă miercuri la Erevan, la capătul unei partide dramatice. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Armenia a deschis scorul, pentru ca tricolorii să revină cu dubla lui Cicâldău. Gazdele au marcat golurile victoriei pe final.

Reprezentativa națională a României a pierdut al treilea meci, din preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022, în compania Armeniei, cu scorul de 3-2. România a condus până în minutul 87, când gazdele au revenit, marcând două goluri în 3 minute.

Partida a început cu o foarte scurtă perioadă de tatonare, după care meciul a părut că a trecut direct la ultimele 10 minute, cele două echipe jucând pe contre.

Prima ocazie de gol i-a aparținut lui Nicolae Stanciu, care a executat foarte bine, în minutul 10, o lovitură liberă de la 25 de metri, direct în vinclu, însă David Yurchenko a fost bine plasat și a respins în corner.

Armenii au replicat, în minutul 14, profitând de o greșeală a defensivei române, undeva la mijlocul terenului, portarul Florin Niță evitând deschiderea scorului cu un reflex excelent, după șutul deviat de Mogoș.

Tot Niță a intervenit salvator, peste doar două minute, la șutul bine plasat, al lui Tigran Barseghyan.

România a dominat teritorial, amenințând poarta adversă în mai multe rânduri, șuturile lui Maxim și Pușcaș rămânând fără rezultat.

Nicolae Stanciu a bifat următoarea mare ocazie pentru tricolori, șutul său puternic pe centrul porții fiind respins de Yurchenko.

Repriza secundă a debutat cu gazdele în atac, Shaghoyan fiind cel care a șutat foarte puțin pe lângă poartă, în minutul 51. Eforturile armenilor se concretizează în minutul 59, când șutul lui Spertsyan din marginea careului a ajuns în poarta lui Niță, după ce fusese deviat.

România a replicat imediat și a preluat conducerea cu două goluri marcate de Cicâldău, în minutele 62 și 72, ambele din acțiune.

În minutul 78, George Pușcaș a fost eliminat, primind cartonaș roșu direct, pentru o intervenție neglijentă.

Armenii s-au aruncat în ofensivă și, chiar dacă Mirel Rădoi a făcut o mutare defensivă, au reușit să egaleze, cu golul lui Haroyan, marcat din poziție suspectă de offside.

Golul victoriei gazdelor a fost marcat din penalty, transformat cu siguranță de Barseghyan.

România încheie primele trei meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Quatar 2022 cu două înfrângeri și o victorie, acumulând trei puncte.

Omul meciului la tricolori poate fi declarat din nou portarul Florin Niță, care a parat cel puțin 5 mari ocazii de gol ale gazdelor, relatează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel