Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Apariție de EXCEPȚIE în lumea modei: NADIA COMĂNECI a făcut furori pe podiumul de la New York Fashion Week
WhatsApp
Gimnasta româncă, Nadia Comăneci, a avut o scurtă, dar spectaculoasă apariție la New York Fashion Week, aseară.

Nadia Comăneci a făcut senzație pe podium, la New York Fashion Week- Săptămâna Modei de la New York. La evenimentul de ieri seară, Nadia a îmbrăcat o ținută cassual,  asortată cu o pălărie și la final a făcut o piruetă, în aplauzele spectatorilor.


Nadia Comăneci nu este la prima „incursiune“ de acest fel în lumea modei. Și în anii precedenți campioana olimpică de origine română a făcut furori pe podiumul de modă în cadrul evenimentului New York Fashion Week. Ea a postat pe Twitter un scurt clip video cu defilarea ei pe catwalk, în aplauzele celor prezenți.

Nadia a reprezentat și în acest an fundația „Laureus sports for Good”, organizație care se ocupă cu proiecte pe tot globul prin care susțin o viață sănătoasă prin sport. Ea nu a fost singura sportvă care a urcat pe podium. Și Serena Williams a defilat, cu fiica ei în brațe.


Încasările din cadrul acestui eveniment vor fi donate pentru a sprijini direct activitatea Laureus pentru îmbunătățirea sănătății, educației, ocupării forței de muncă și coeziunii sociale a tinerilor din comunitățile defavorizate din SUA, inclusiv din New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel