Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anul Bivolului Alb de metal: Mantra pentru fiecare zodie în parte. Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, horoscopul pentru fiecare zodie
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, mantra pentru fiecare zodie în parte în anul Bivolului Alb de metal.
Sursa foto: captură Antena 3

Berbec: „Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent. Îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare moment în care sufletul meu zâmbește”.

Citește și Horoscopul runelor 15 - 21 februarie 2021. Mihai Voropchievici, vești geniale pentru zodii

Taur: „Dorința mea este de a mă dezvoltă și de a oferi cea mai bună versiune a mea. Aleg să las trecutul meu în urmă și trăiesc momentul prezent”.

Gemeni: „Nimeni în afară de mine însumi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericirea în fiecare pas pe care îl fac”.

Rac: „În fiecare zi învăț mai multe despre cum să-mi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și mă las condus de intuiție. Nu-mi este teamă de sescuri pentru că ele mă fac mult mai puternic”.

Leu: „Înțeleg că în mine însumi sunt posibilități nelimitate. Astăzi aleg să fac o schimbare. Aleg să nu mai stau în zona de confort unde este cald și bine și să trăiesc ceva nou. Astăzi aleg să-mi trăiesc un vis”.

Fecioară: „Fiecare lucru mărunt pe care îl fac e suținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Uniers și se transformă în realitatea în aceste momente”.

Balanță: „Lupt pentru ceea ce-mi doresc. Numi este frică de eșec”.

Scorpion: „Iertând desfac un nod gordian care mă ține legat de trecut, de greșeli”.

Săgetător: „Viața merge minunat. Totul în viață mea merge bine, acum și întotdeauna. Astăzi aleg să fiu recunoscător pentru toate lucrurile care mi s-au întâmplat, mărunte sau mari”.

Capricorn: „Știu că este greu însă mai știu și că universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare și când îmi doresc ceva se și întâmplă”.

Vărsător: „Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a mă ascultă și a-mi folosi intuiția și a lua cele mai importante decizii pentru a-mi îndeplini cele mai mari dorințe”.

Pești: „Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătate, fericire, prosperitate și pacea minții”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel