Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Un tânăr român a murit pe un pat de spital. Plecase pentru o viață mai bună alături de soție și fetița de 3 ani
Proaspăt căsătoriți, fără prea multe perspective în România, cu un copil de 3 ani, cei doi soți care formează familiei Neagu au fost nevoiți să ia o decizie radicală. Stâlpul familiei, cum este perceput încă bărbatul, Cosmin Neagu a luat calea exilului pentru a se putea achita de obligațiile de soț și tată.

Familia Neagu a fost nevoită să trăiască departe de România. Doar că boala i-a devenit lui Cosmin cel mai crud inamic. Unul de care nu a mai putut scăpa deși a făcut toate sacrificiile și eforturile ce stau în puterea unui muritor.

Astfel că, răpus de boală și fără șanse chiar și în fața medicinei, Cosmin Neagu a fost, în ultima perioadă, lipit într-un pat de spital, relatează gddhd.ro. Medicii din Anglia, țară în care plecase la muncă, nu l-au putut salva.

„Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut pana in ultima clipa ca se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu o ales sa-l ia. Acum el trebuie sa meargă la el acasă. Nu exista cuvinte care sa descrie ce este in sufletul nostru, al tuturor... ”, scrie familia pe Facebook.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 30 sep 2020, 17:54
Compus din afine, efecte FABULOASE în anumite boli