Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Un tânăr român a murit pe un pat de spital. Plecase pentru o viață mai bună alături de soție și fetița de 3 ani
WhatsApp
Proaspăt căsătoriți, fără prea multe perspective în România, cu un copil de 3 ani, cei doi soți care formează familiei Neagu au fost nevoiți să ia o decizie radicală. Stâlpul familiei, cum este perceput încă bărbatul, Cosmin Neagu a luat calea exilului pentru a se putea achita de obligațiile de soț și tată.

Familia Neagu a fost nevoită să trăiască departe de România. Doar că boala i-a devenit lui Cosmin cel mai crud inamic. Unul de care nu a mai putut scăpa deși a făcut toate sacrificiile și eforturile ce stau în puterea unui muritor.

Astfel că, răpus de boală și fără șanse chiar și în fața medicinei, Cosmin Neagu a fost, în ultima perioadă, lipit într-un pat de spital, relatează gddhd.ro. Medicii din Anglia, țară în care plecase la muncă, nu l-au putut salva.

„Boala o fost mult prea grea și din păcate el prea slăbit dar o crezut pana in ultima clipa ca se va face bine, și chiar ne încuraja el pe noi nu noi pe el, dar Dumnezeu o ales sa-l ia. Acum el trebuie sa meargă la el acasă. Nu exista cuvinte care sa descrie ce este in sufletul nostru, al tuturor... ”, scrie familia pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel