Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Un ciclist celebru a fost lovit și tăiat chiar la antrenamente: „Am avut o experiență șocantă”
Ciclistul britanic Alexandar Richardson a fost agresat şi jefuit în timpul unui antrenament  la Londra. Sportivul a mărturist că a fost o experiență de-a dreptul șocantă.
Un ciclist celebru din Anglia, tăiat și lovit în timpul unui antrenament

Spotrivul s-a ales cu vânătăi și zgârieturi. Agresorii, neindentificați până la acest moment, l-au urmărit în timpul antrenamentului, relatează L'Equipe.

Ciclistul în vârstă de 31 de ani a făcut totul public pe contul de Instagram și a lansat o atenționare, astfel încât nimeni să nu pățească la fel.

"Am avut o experienţă destul de şocantă astăzi. Vă rog să fiţi atenţi în zona respectivă, pentru că acest lucru începe să devină ceva obişnuit în anumite părţi ale Londrei", a explicat Alexandar Richardson, citat de sursa precizată. Sportivul a rămas fără biciletă.

El a precizat că a fost urmărit de două motociclete în zona Richmond Park, pe care se aflau patru indivizi mascaţi şi înarmaţi cu arme albe, care l-au atacat şi l-au rănit. Poliția din Londra a demarat o anchetă în acest caz și speră ca prejudiciul să fie recuperat în cel mai scurt timp.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?