Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Român, găsit mort de fetițele lui: „Am încercat să văd imaginea cu micuțele când și-au văzut tatăl. Am simțit că nu am aer!”
WhatsApp
Răzvan, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit mort, în baie, de fetițele lui, în vârstă de 7, respectiv 2 ani, în Devon, Anglia.

Evenimentul tragic a avut loc în noaptea de vineri, 18 septembrie, atunci când Lucia, soția sa, era la serviciu, la azilul unde lucrează, în tura de noapte. Întrucât repatrierea este scumpă, iar soția a rămas fără stâlpul casei, la îndemnul lui Marius Simionică, fondator al Asociației Caritabile „Marius și Prietenii”, românii din Anglia au strâns toți banii necesari pentru ca Răzvan să se întoarcă pe ultimul său drum acasă și să fie înmormântat.

„Răzvan va veni acasă avem cei £3000 mulțumesc!

In orice mod as incerca sa va multumesc pentru bunatatea de care dati dovada(cei mai multi de peste 3 ani de cand am inceput totul) simt ca nu este niciodata indeajuns! Dimineața cand am vazut mesajul doamnei Lucia Dionisieff chiar nu am stiut ce sa fac, nu am stiut pentru ca eram constient ca pentru repatriere (mai ales cu pandemia asta) costurile vor fi insemnate si formalitatile greoaie iar eu sunt in imposibilitatea de a crea din România un fundraise care pare cea mai rapida varianta. Insa am vazut pozele cu Razvan, Lucia, Ana Maria si micuta Alexandra si parca totul s-a oprit pentru cateva momente in jurul meu! Nu puteam decat sa imi vad cei doi baieti si pe mine...atat!”, a scris Marius Simionică pe pagina de Facebook.

 

Ana Maria si Alexandra au făcut descoperirea macabră

 

„Am incercat sa vad imaginea cu Ana Maria si Alexandra cand si-au gasit tatal fara suflare si am simtit ca nu mai pot respira efectiv...am bauta apa, am plans dupa care m-am adunat si mi-am spus "trebuie sa ii ajutam cu orice pret". Prima persoana cu care am vorbit a fost Alexandru Dorobantu caruia i-am trimis tot mesajul si l-am intrebat sec "ma poti ajuta"? Si tot sec mi-a raspuns si el "Da, trimitemi te rog datele de contact ale doamnei" si pentru voi am sa fac cel mai mic pret posibil!

Stiam ca ne va ajuta pentru ca este un om bun si ne-a ajutat de fiecare data Abia dupa acea mi-am facut curaj sa vorbesc cu doamna Lucia si am inceput cu "CONDOLEANTE" dupa care cu sange rece i-am cerut toate detaliile de care aveam nevoie (am facut-o in felul asta pentru ca simteam ca are nevoie de o abordare hotarata si directa dupa toata durerea prin care trece).

Insa cu fiecare cuvant pe care il scriam mainile imi tremurau iar un nod imens nu ma lasa sa respir normal. Imaginatia nu ma lasa sa gandesc clar, lucid...”, a continuat Simionică.

 

Ultimul mesaj al lui Răzvan: „Îmi lipsesc România, marea noastră, mi-e dor de Moldova, pământul ăla minunat”

 

Răzvan, 46 de ani, Devon, cu o lună în urmă.

„Mâine, 4 august, se fac 2 ani în Torrington, cu momente bune și rele amestecate. Prieteni noi, cartier OK. Nu sunt locuri de muncă aici, bus service e bun acum. Ana la școală, Alexandra va merge la grădiniță în septembrie. Îmi lipsesc România, marea noastră, mi-e dor de Moldova, pământul ăla minunat, vremuri bune, vremuri rele amestecate mereu, aproape 2 ani de probleme, tristețe, câteva momente fericite, cursurile școlii de șoferi durează prea mult și banii se termină ... ”

Răzvan a murit vineri în urma unui infarct, din păcate.

„Drum lin, spre cer, Razvan!

Dumnezeu să te odihnească şi să te aibe in pază, suflet blând”, a conchis Răzvan Simionică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel