Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia: Român acuzat că i-a tăiat gura unei femei care a refuzat să îi dea bijuteriile
WhatsApp
Alin B, un român de 26 de ani este acuzat că a rănit o femeie, tăindu-i gura cu un cuțit, după ce i-ar fi cerut bijuteriile pe care le purta, în timpul unui jaf petrecut la Swindon, Marea Britanie.

Alin este acuzat că a jefuit o femeie pe strada Shelley din Swindon, pe 26 noiembrie anul trecut. El ar fi rnit-o pe victima sa cu cuțitul, cu care o amenința că îi taie gâtul. Femeia a ajuns însă cu gura tăiată, deși i-a înmânat atacatorului ei bijuteriile pe care le purta în momentul jafului, în valoare  50 de lire.

Alin a apărut în fața judecătorului  din Swindon Court și a pledat vinovat pentru tâlhărie și deținerea unui cuțit. Totuși, avocatul său a invocat că tănărul român era un om cu caracter bun și că în cele aproximativ nouă luni de când se afla în Marea Britanie a avut un comportament bun.

Totuși, Judecătorul Peter Crabtree a dispus judecarea lui în arest preventiv, considerănd că astfel de fapte reprezintă un risc social crescut. El își așteaptă acum sentința pe 21 februarie. Potrivit legislației engleze, acesta riscă până la 12 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel