Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Un român și-a torturat iubita și a obligat-o să înghită inelul de logodnă: „Te voi forța să fii cu 100 de bărbați până leșini!”
WhatsApp
Un român, în vârstă de 43 de ani, a fost ieri condamnat după ce a fost găsit vinovat de abuzuri fizice „chinuitoare și umilitoare” față de partenera sa, în Anglia.
Anglia. Un român și-a torturat iubita și a obligat-o să înghită inelul de logodnă: „Te voi forța să fii cu 100 de bărbați până leșini!”

Sandu a devenit gelos după ce unul dintre clienții femeii a vrut să-și părăsească soția pentru a începe o relație cu ea și a închis-o de două ori într-o pivniță.

Românul a primit o pedeapsă de opt ani de închisoare, după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de sechestrare de persoană, două capete de acuzare de vătămare corporală și o faptă de control sau comportament coercitiv într-o relație intimă.

Procurorul a declarat că cuplul avea o relație de lungă durată și că femeia începuse să lucreze ca prostituată în Suedia, pentru a achita datorii pe care cei doi le aveau în România, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

 

Românul are condamnări ca proxenet în Danemarca și Suedia

 

Logodnica lui Sandu s-a plâns că a devenit agresiv cu ea în Suedia, apoi a atacat-o din nou în România, după care s-au mutat împreună în Danemarca, unde aceasta a continuat să se prostitueze. Ea a spus că românul are condamnări ca proxenet în Danemarca și Suedia.

Femeia le-a mai spus polițiștilor că nu-i place să fie prostituată, dar era îngrozită de Sandu, acesta amenințând-o cu uciderea ei sau a membrilor familiei ei dacă l-ar părăsi vreodată.

Cuplul s-a mutat la Leeds, în vara anului 2020, când victima a revenit la prostituție. În timpul pandemiei, Sandu a început să o abuzeze din nou, din cauza lipsei clienților, potrivit Leeds Live.

 

A amenințat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul

 

În acea perioadă, potrivit procurorului, cei doi au început să se certe din cauză că unul dintre clienții ei, care o vizita frecvent, îi trimitea mesaje și îi dădea bani pentru a-și achita datoriile. Bărbatul o ataca la fiecare trei sau patru zile, plesnind-o sau lovind-o cu piciorul. Violențele au culminat când Sandu și-a dus logodnica în pivniță, unde a încuiat-o mai multe ore.

Acolo a amenințat-o că îi va scoate ochii sau îi va tăia nasul și i-a spus că are de ales. Într-un acces de furie, bărbatul a bătut-o cu bestialitate și a încercat să îi taie tendoanele pentru a nu fugi. Câteva zile mai târziu, Sandu a aranjat ca doi clienți să o viziteze și să întrețină relații sexuale neprotejate cu ea, dar ea a refuzat. Atunci, i-a spus că o va obliga să aibă relații sexuale cu 100 de bărbați, până va leșina.

A închis-o din nou în pivniță ore în șir, timp în care i-a spart inelul de logodnă și a făcut-o să îl înghită.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel