Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă usturoi cu puțin ulei de măsline: Remediul secret care te scapă de coșuri peste noapte
WhatsApp
Una dintre modalitățile rapide și ușoare de a scăpa de coșuri este folosirea măștilor faciale. Iată câteva rețete simple, pe care le poți face în confortul casei din ingrediente pe care le ai la îndemână, și care te vor ajuta să scapi de problema acneei. Amestecă usturoi cu puțin ulei de măsline și scapi de coșuri peste noapte. 
Amestecă usturoi cu puțin ulei de măsline: Remediul secret care te scapă de coșuri peste noapte

Coșurile de pe pielea feței sunt una dintre cele mai frecvente probleme la femeile de orice vârstă. Datorită formării excesive de grăsime subcutanată și acumulării de piele keratinizată, apare blocarea și inflamarea bulbului sebaceu. Rezultatul este un coș „de toată frumusețea“.

Dar cauzele acneei se găsesc cel mai adesea în organism. Modificările hormonale din organism sunt, de asemenea, o cauză frecventă a problemelor de piele.

Mărcile moderne oferă o gamă largă de produse care fac față unor sarcini specifice: strângerea porilor, eliminarea acneei sau uscarea inflamațiilor. Dar puteți, de asemenea, să vă preparați cu ușurință o mască acasă, folosind ingrediente naturale.

Masca cu kefir

 

Ingrediente:

* kefir;
* fulgi de ovăz;
* lămâie

Rețetă: Pentru a prepara această mască, se macină 1 cană de fulgi de ovăz într-un blender și se combină cu 1 cană de chefir. Se combină amestecul cu 1 picătură de suc de lămâie. Țineți remediul gata preparat pe piele timp de 20 de minute, apoi spălați-l cu apă. Masca trebuie aplicată ca un set timp de 1 lună - folosiți-o o dată pe zi.

Amestecă usturoi cu puțin ulei de măsline

 

Ingrediente:

* ulei de măsline sau de floarea-soarelui;
* usturoi.

Usturoiul va ajuta destul de repede la eliminarea erupțiilor de pe față. Trebuie zdrobit cu o răzătoare. Înainte de procedură, înmuiați fața cu ulei vegetal. Aplicați usturoi pisat pe zona erupției cutanate. Se spală cu apă în 15 minute. După 2-3 tratamente, coșurile se vor usca vizibil.

Te-ar putea interesa și: Amestecă ghimbir, lămâie și usturoi: Ingredientele care sperie răceala și guturaiul sezonier, la îndemână în fiecare casă

Mască antiacnee cu castraveți

 

Ingrediente:

* castraveți;
* ulei de măsline.

Rețetă: Castravetele va ajuta să scăpați rapid de erupții cutanate, dar, în același timp, curăță foarte delicat pielea vulnerabilă. Leguma trebuie să fie bine spălată și zdrobită pe o răzătoare fină până când formează o pastă. Adăugați la acest amestec o jumătate de linguriță de ulei de măsline și amestecați totul bine. Produsul gata preparat se aplică în strat gros pe zonele cu probleme ale pielii. Spălați masca după 20 de minute cu apă caldă.

Amestecă drojdie cu suc de lămâie

 

Ingrediente:

* drojdie uscată;
* apă;
* suc de lămâie;
* acid salicilic.

Rețetă: Drojdia este o sursă de proteine și colagen în forma sa naturală, care sunt vitale pentru ameliorarea inflamației în zonele cu probleme de pe față. Pentru a prepara acest remediu, se toarnă un pachet de drojdie uscată într-un bol cu apă și se amestecă până când se dizolvă toți cocoloașele. Adăugați 1 linguriță de suc de lămâie și 1 linguriță de acid salicilic. Aplicați un strat subțire de mască pe față. În 10-15 minute se îndepărtează pelicula vindecată de pe piele și se spală cu apă caldă.

Vezi și: Mănâncă un cățel de usturoi crud în fiecare zi. Beneficii majore 

Mască din miere și aspirină

 

Ingrediente:

* aspirină;
* miere;
* apă.

Rețetă: 5 tablete de aspirină trebuie zdrobite până la o pulbere fină, se adaugă 1 lingură de miere și 1 linguriță de apă. Se amestecă toate ingredientele pentru a forma un amestec sub formă de smântână groasă. Amestecul trebuie aplicat pe piele și ținut timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătiți cu apă.

Mască din citrice

 

Ingrediente:

* grapefruit;
* ulei de măsline;
* ou.

Rețetă: Pentru a prepara acest produs, amestecați 1 lingură de suc de grapefruit cu 1 linguriță de ulei de măsline. Se amestecă 1 albuș de ou. Masca se aplică pe piele în trei straturi, la intervale de 1 minut. Durata totală a măștii este de 7 minute.

 

Mască cu bicarbonat de sodiu

 

Ingrediente: 

* bicarbonat de sodiu;
* făină de grâu sau de năut;
* apă.

Rețetă: Se amestecă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu cu 2 linguri de făină, se adaugă puțină apă la amestecul uscat și se amestecă până se obține un terci gros. Aplicați remediul preparat pe zonele cu probleme de pe față și clătiți cu apă după 10 minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel