Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amestecă sucul unei lămâi cu un vârf de bicarbonat de sodiu. Rezultat spectaculos!
WhatsApp
În lumea frumuseții există produse destinate fiecărei părți ale corpului nostru, prin urmare, indiferent de complexul pe care îl avem, îl putem rezolva ori, cel puțin, ascunde.
Amestecă sucul unei lămâi cu un vârf de bicarbonat de sodiu. Rezultat spectaculos!

Să fii nevoit să cumperi produse diferite pentru diferite utilizări reprezintă o mare investiție de bani. Acest lucru dă și mai multă furie atunci când ceea ce cumperi nu oferă ceea ce promite. Cu toate acestea, există remedii naturale pe care le puteți folosi în diverse scopuri și care vor fi mult mai ieftine. Acesta este cazul lămâii.

Albește dinții

Un beneficiu al lămâii este că vă ajută să vă albiți dinții, datorită faptului că are elemente care îi curăță în profunzime.

Amestecați sucul unei lămâi cu un vârf de bicarbonat de sodiu și spălați-vă ușor dinții cu amestecul. Rețineți că bicarbonatul de sodiu poate coroda smalțul, prin urmare ar trebui să adăugați foarte puțin. Dacă preferați să nu riscați, puteți, de asemenea, să vă periați doar cu sucul unei lămâi.

Tratează punctele negre

Datorită proprietăților sale antibacteriene, lămâia este perfectă pentru eliminarea toxinelor și curățarea pielii. Aceste citrice au devenit o alternativă naturală pentru eliminarea petelor. Frecați o pană de lămâie pe față , așteptați aproximativ 10 minute și clătiți cu apă rece. Punctele negre și acneea vor dispărea treptat.

Clătiți coatele și axile

Tonul întunecat pe care îl dobândesc coatele de-a lungul anilor, face să pară că sunt murdare. Pe de altă parte, în axile apar de obicei pete foarte inestetice. Lămâia vă va ajuta să rezolvați aceste probleme!

Tăiați o lămâie în jumătate și frecați-o în zonă timp de cel puțin 10 minute. Apoi clătiți cu apă rece. Faceți-o în fiecare zi până când veți obține rezultatul dorit.

Hidratează buzele

Pentru a vă hidrata buzele, trebuie doar să aplicați puțină suc de lămâie pe ele înainte de a merge la culcare.

Îmbunătățește respirația

Strângeți câteva picături de suc de lămâie pe limbă și clătiți-vă gura. Lămâia scade nivelul pH-ului gurii și ucide bacteriile care provoacă respirația urât mirositoare .

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel