Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Amânarea ratelor la bănci. Klaus Iohannis, anunţ oficial pentru români
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat amânarea ratelor pentru o perioadă de nouă luni, respectiv până la finalul acestui an.
presidency.ro

"Guvernul este pregătit ca mâine să dea ordonanţă de urgenţă care permite amânarea plăţii ratelor la bancă, pe de o parte, pentru persoane fizice, adică pentru oamenii care au rate la bancă, dar şi pentru firmele din România. La cererea celor care au datorii la bănci, plata ratelor se poate amâna cu până la nouă luni, deci, practic, ratele pot fi amânate până la sfârşitul acestui an. Suntem convinşi că până atunci economia îşi va reveni, oamenii îşi vor reveni şi atunci lucrurile vor intra cu mult mai uşor într-o normalitate", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai anunţat, miercuri, că se conturează o rectificare bugetară extraordinară destinată alocării de bani pentru Sănătate şi plata şomajului tehnic.

"Se conturează o rectificare bugetară extraordinară care se face în această stare de urgenţă, pe două paliere. E nevoie de rectificare bugetară pentru a aloca mai mulţi bani pentru Sănătate şi (...) bani pentru a suplini şomajul tehnic", a explicat şeful statului, după şedinţa de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu membri ai Guvernului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel