Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă Meteo: Cod ROȘU de viscol și vânt în 9 județe
WhatsApp
ANM a emis avertizări cod roșu de viscol și vânt în zona montană din 9 județe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață. În Capitală va fi cod portocaliu de vânt și ninsoare. 

Începând de miercuri de la ora 18:00 până joi la ora 8:00, metereologii anunță viscol puternic cu rafale de peste 100...120 km/h și vizibilitate redusă spre zero în zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov și Buzău.

În zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov și Buzău vântul va sufla tare, va fi viscol puternic, iar vizibilitatea redusă spre zero. Rafalele vor depăși 100...120 km/h.

De asemenea, de miercuri ora 22:00 până joi la ora 08:00, se anunță intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85...90 km/h, viscol, vizibilitate redusă semnificativ în județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea.

Vor fi intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 85...90 km/h, temporar va fi viscol și vizibilitatea redusă semnificativ.

De asemenea, de miercuri de la ora 17:00 până joi la ora 08:00 în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei va fi cod portocaliu de vânt și viscol.

În jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 70...85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității.

Avertizarea cod portocaliu vizează și Bucureștiul, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Info-utile Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel