Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă la frontiera României, după ce două camioane, încărcate cu deşeuri, au încercat să intre în ţară
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, au depistat două ansambluri rutiere, în care se aflau 28.000 de kilograme de deșeuri din aluminiu, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente de transfer în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
camion oprit la frontiera

În data de 19.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul pentru două ansambluri rutiere. Șoferii celor două automarfare erau doi cetățeni bulgari, în vârstă de 36, respectiv 60 de ani și transportau deșeuri din aluminiu.

Existând unele suspiciuni cu privire la documentele de transport sus-menționate, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin de la reprezentanții Comisariatului Județean Giurgiu din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

În urma efectuării verificărilor, s-a constatat faptul că în mijloacele de transport se afla cantitatea de aproximativ 28 de tone deșeuri din aluminiu, încărcătură pentru care documentația de notificare pentru circulația transfrontalieră nu era completă. În cauză, autoritățile de control au dispus nepermiterea accesului pe teritoriul României pentru cele două ansambluri rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel