Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alerta în Franța. O femeie în burka a amenințat că va arunca în aer o gară. Urla „Allah akbar”
WhatsApp
O femeie, care purta o burka, a amenințat, ieri, că va arunca în aer în gara „Part-Dieu” din Lyon, situată în centrul orașului, într-o zonă cu numeroase zone comerciale. Este una dintre cele mai tranzitate căi ferate din Franța.  
gara_evacuata_franta

Poliția franceză a intervenit, ieri, în staţia Part-Dieu din Lyon. O femeie, care purta o burka, arăta spre un pachet suspect și amenința că acesta conţine o bombă. Aceasta continua să strige „Vă fac să săriți în aer” și „Allah akbar”. 

Armata și poliția au fost desfășurate în jurul gării din Lyon, situată chiar în centrul orașului, într-o zonă cu numeroase zone comerciale. Gara Part-Dieu este una dintre cele mai tranzitate din Franța. Gara a fost evacuată, iar traficul a fost oprit complet. Ulterior, poliţia a transmis că nu s-a găsit explozibil, scrie farodiroma.it.  Femeia a fost arestată de către Departamentul antitero. 

Incidentul vine la șase zile, după ce un terorist islamist l-a decapitat pe profesorul de liceu Samuel Paty, deoarece acesta le-ar fi arătat elevilor caricaturile profetului Mohammed, la o oră de curs despre libertatea de exprimare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel