Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ALERTĂ AVIATICĂ: Doi români AU AMENINȚAT personalul dintr-un avion WizzAir. Aterizare FORȚATĂ la Frankfurt
WhatsApp
Doi pasageri români, aparent aflați sub influența drogurilor, au amenințat personalul dintr-un avion care circula pe ruta Londra-București. Avionul a aterizat de urgneță la Frankfurt, iar cei doi români au fost luați de polițiști.

O aeronavă a companiei low-cost de la Londra la Bucureşti a aterizat de urgenţă la Frankfurt în jurul orei 1:40 în această dimineață. Aterizarea ar fi avut loc  din cauza a doi pasageri care ar fi făcut scandal şi chiar ar fi ameninţat echipajul. Inițial pasagaerii au fost anunţați că unei persoane de la bord i s-a făcut rău.

Potrivit martorilor, adevăratul motiv ar fi atitudinea a doi pasageri români, aparent sub influenţa drogurilor. Unul dintre ei a leșinat, în timp ce al doilea a făcut scandal. Ei au fost luaţi din avion de agenţii de poliţie de la aeroportul din Frankfurt. Un pasager din avion a filmat totul. Clipul a fost postat pe site-ul stirilor ProTV - stirileprotv.ro

Bărbatul care a făcut scandal a fost imobilizat de forțele de ordine de la bordul avionului până la aterizare. Acesta a încercat însă să îi intimideze: „Eu o să mă prezint împotriva ta și o să dau toți banii pe care îî am, și crede-mă că nu sunt chiar atât de amărât. Este ilegal să...“, a afirmat unul dintre români. Însoțitoarea de bord a spus însă că nu poate face nimic, doar Poliția o să îi desfacă centura de protecție cu care era imobilizat.

Polițiștii au urcat apoi la bordul aeronavei și i-au debarcat pe cei doi pasageri români. Avionul nu a mai decolat apoi, celorlalţi pasageri spunându-li-se abia după 2 ore că aeronava va pleca abia în cursul zilei de vineri.

„Era foarte violent și se comporta foarte urât cu membrii echipajului, se comporta foarte urât cu membrii echipajului, au fost niște gesturi foarte urâte, înjurături“, a declarat una dintre pasagerele din aeronavă pentru stirile Pro tv.  

Nu este clar cum au reuşit cei doi să treacă de controlul de securitate de la Gatwick, aeroportul de pe care a decolat zborul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel