Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alegeri locale 2020. Nicuşor Dan, DECLARAŢII după victoria în faţa Gabrielei Firea: "Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu"
WhatsApp
Victorie cu scor strâns pentru Nicuşor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei, cu 47,20% din voturi, potrivit exit poll-ului de la ora 21:00.

"Astăzi este ziua de naştere a noului Bucureşti. Am încredere că după numărarea voturilor voi fi primarul Capitalei. Din momentul învestirii, vom începe construcţia noului Bucureşti.

Le mulţumesc bucureştenilor care au votat azi. Le mulţumesc că s-aui implicat pentru viitorul lor şi le mulţumesc că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfăşurat împotriva noastră. 

Sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie. 

Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom colabora cu ei, vom colabora cu mediul de afaceri, cu asociaţiile profesionale, cu specialiştii, cu ONG-urile. Trăim într-o lume complexă şi Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceauşescu.

Vreau să vă obişnuiţi de acum cu ideea că Primăria Capitalei este partenerul vostru", a declarat Nicuşor Dan.

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel