Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Afișe din Berlin pentru cei care nu respectă regulile: “Degetul arătător ridicat pentru toți cei fără mască”
Autoritatea de turism a Berlinului a lansat o campanie publicitară în care apare o femeie în vârstă care arată degetul mijlociu oamenilor care refuză să poarte mască. 
reclama_berlin_masca

“Degetul arătător ridicat pentru toți cei fără mască” scrie pe afiș, alături de o fotografie a unei femei cu mască. Visit Berlin spune despre campanie că are scopul de a scoate în evidență importanța protejării sănătății celor în vârstă.

Însă campania s-a dovedit a fi controversată, unii din Germania numind-o o insultă. Reclama “Respectăm doar regulile corona”, lansată de către Senatul din Berlin și Visit Berlin, a apărut inițial, marți, într-un ziar local, însă s-a răspândit rapid pe rețelele sociale. Christian Tänzler, purtător de cuvânt al Visit Berlin, a spus că afișul - care este parte a unei campanii mai largi – are scopul de a aminti oamenilor să respecte regulile în oraș, scrie BBC.

Reclama are un ton distinct Berlinului, a adăugat Tänzler. “Berlinezii sunt foarte cunoscuți pentru comunicarea lor directă”, a mai aprecizat el. Purtătorul de cuvânt a spus că a crezut că mulți britanici ar aprecia umorul. “Îl folosim într-un mod foarte direct să comunicăm exact oamenilor care nu respectă regulile”, a mai declarat acesta.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?