Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Afișe din Berlin pentru cei care nu respectă regulile: “Degetul arătător ridicat pentru toți cei fără mască”
WhatsApp
Autoritatea de turism a Berlinului a lansat o campanie publicitară în care apare o femeie în vârstă care arată degetul mijlociu oamenilor care refuză să poarte mască. 
reclama_berlin_masca

“Degetul arătător ridicat pentru toți cei fără mască” scrie pe afiș, alături de o fotografie a unei femei cu mască. Visit Berlin spune despre campanie că are scopul de a scoate în evidență importanța protejării sănătății celor în vârstă.

Însă campania s-a dovedit a fi controversată, unii din Germania numind-o o insultă. Reclama “Respectăm doar regulile corona”, lansată de către Senatul din Berlin și Visit Berlin, a apărut inițial, marți, într-un ziar local, însă s-a răspândit rapid pe rețelele sociale. Christian Tänzler, purtător de cuvânt al Visit Berlin, a spus că afișul - care este parte a unei campanii mai largi – are scopul de a aminti oamenilor să respecte regulile în oraș, scrie BBC.

Reclama are un ton distinct Berlinului, a adăugat Tänzler. “Berlinezii sunt foarte cunoscuți pentru comunicarea lor directă”, a mai aprecizat el. Purtătorul de cuvânt a spus că a crezut că mulți britanici ar aprecia umorul. “Îl folosim într-un mod foarte direct să comunicăm exact oamenilor care nu respectă regulile”, a mai declarat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel