Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Crimă Dâmbovița. Adriana, fetița de 11 ani găsită MOARTĂ, filmată în mașina olandezului. PRIMELE IMAGINI (FOTO)
WhatsApp
Mihaela-Adriana, fetița de 11 ani găsită moartă în câmp, în județul Dâmbovița, a fost surprinsă de camerele de supraveghere în mașina principalului suspect care a fugit din ţară. Este vorba despre un cetăţean olandez, care ar fi ajuns în Gura Şuţii cu o maşină închiriată din Bucureşti.
Sursa foto: captură Antena 3

Anchetatorii spun că acesta a răpit copila, a ucis-o şi i-a ascuns trupul într-un lan de porumb, la câţiva kilometri de casă.

Mihaela-Adriana a fost cautată timp de două zile de sute de poliţişti, jandarmi şi localnici, însă la 48 de ore micuța a fost găsită pe câmp, într-un lan de porumb.

Citește și Tatăl Adrianei, fetița UCISĂ în Dâmbovița: „Soția nici NU știe că e MOARTĂ fata"

Familia Adrianei va merge în cursul zilei de luni la Târgoviște pentru a ridica trupul micuței, după care urmează ca medicii să-i facă autopsia.

Principalul suspect în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Gura Șuții ar putea să fie un pedofil. Potrivit surselor din anchete, individul figurează în Olanda că ar fi pedofil. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede maşina de teren care trece pe o uliţă din sat, iar pe scanunul din dreapta se află Adriana, imbrăcată cu o bluză de trening roz.

(w670) Sursa foto

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel