Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Uzum a murit, în Turcia. Cântărețul de muzică armânească a lăsat în urmă un băiețel de 6 ani
WhatsApp
Adrian Uzum, îndrăgitul solist de muzică armânească din Constanța, a murit la vârsta de doar 37 de ani. Artistul era grav bolnav și urma să primească tratament special în Turcia. Mii de oameni s-au mobilizat pentru a strânge banii necesari tratamentului său, însă astăzi tânărul interpret a murit, lăsând în urmă un băiețel de 6 ani.
Adrian Uzum

Decesul a fost anunțat de colegul său de breaslă, cunoscutul interpret de muzică de petrecere Nicu Paleru. „Din păcate colegul nostru de muzică macedonească Adrian Uzum de la Constanța a DECEDAT. Dacă va amintiți în urmă cu câteva săptămâni va ceream ajutorul să îl sprijinim în lupta cu boală necruțătoare care a lăsat în urmă un copilaș de 7 ani fără tată. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl ierte!“, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Cântărețul suferea de cancer și era optimist în legătură cu tratamentul, însă corpul său a cedat mult prea devreme. Adrian Uzum se lupta cu maladia necruțătoare și avea nevoie de o operație complexă și costisitoare în străinătate, operaţie pentru care constănţenii se mobilizaseră şi cu donaţii.

Pe 10 februarie, solistul posta pe Facebook un mesaj îmbucurător pentru fani, legat de tratamentul pe care ar fi trebuit să-l primească în Turcia pentru boala necruțătoare. El a ajuns acolo pe 8 februarie și lucrurile păreau că merg bine. din păcate, medicii nu l-au mai putu salva pe tânărul solist.

Adrian Uzum: „Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine“

 

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună….. Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă.

Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”, a scris Adrian Uzum pe Facebook săptămâna trecută.

Adrian Uzum va ajunge în țară pe 20 februarie și va fi depus la Constanța, la casa mortuară din cadrul Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena, urmând să fie înmormântat a doua zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel